-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Joseph, AkaninyeneAff1, Aff2, IDs1201102304018y_cor1, Edet, Uwem, Asanga, Edet, Udoeyop, Favor Akpakpan, Ubi, Bassey Ini, Bebia, Glory, Akindele, Ajoke F. I., Odu, Regina, Nwaokorie, Francisca
المصدر: Biological Trace Element Research. 202(10):4787-4801
-
2كتاب إلكتروني
-
3كتاب إلكتروني
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Egodavitharana, Dayani Imansa, Manikkrama, Sonali, Bambaranda, Bambaranda Vidana Arachchilage Suneetha ManoriAff1, IDs10811024032902_cor3, Mudannayake, Deshani ChirajeeviAff2, IDs10811024032902_cor4
المصدر: Journal of Applied Phycology. :1-13
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Wang, LeiAff1, Aff2, IDs11694024024987_cor1, Chen, Yixuan, Chen, JieAff1, Aff2, IDs11694024024987_cor3, Li, Songnan, Xu, Fei, Guo, Mengran
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(6):4346-4361
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: Effects of Flaxseed Powder on the Quality and Digestive Characteristics of Noodles. (English)
المصدر: Science & Technology of Food Industry; Sep2024, Vol. 45 Issue 18, p72-79, 8p
مصطلحات موضوعية: GLYCEMIC index, FLOUR, FOOD texture, FOOD industry, NOODLES
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Akinde, Halimat Afolasade, Sanni, Lateef O., Shittu, Taofik Akinyemi, Adegunwa, Mojisola O., Abass, Adebayo, Awoyale, Wasiu
المصدر: Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 5, p974-992, 19p
مصطلحات موضوعية: CASSAVA starch, FISHER discriminant analysis, MUNG bean, CHEMICAL properties, STARCH, NOODLES
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Hua, Liu, Yu, Liu, Ruixin, Siriamornpun, Sirithon
المصدر: Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2724, 14p
مصطلحات موضوعية: RESPONSE surfaces (Statistics), INFRARED spectroscopy, SURFACE temperature, TRITICALE, NOODLES, CRYSTALLINITY, MOISTURE
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Huang, Juqing, Lai, Pufu, Xiang, Lihui, Lin, Bin, Li, Weibin, Yu, Wenquan, Wang, Qi
المصدر: Foods; Sep2024, Vol. 13 Issue 17, p2673, 15p
مصطلحات موضوعية: FOOD industry, RICE products, RICE starch, FOOD texture, STARCH, NOODLES, RICE flour, AMYLOPECTIN
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Tiannu, Wu, Chaosheng, Fu, Meixia, Wang, Zhenjiong, Cheng, Weiwei, Gao, Chengcheng, Feng, Xiao, Tang, Xiaozhi
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Sep2024, Vol. 59 Issue 9, p6298-6306, 9p