-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Gravelle, Andrew J.Aff3
المساهمون: Palla, Camila, editorAff1, Valoppi, Fabio, editorAff2
المصدر: Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects. :157-175
-
2كتاب إلكتروني
المؤلفون: Palla, CamilaAff3, Aff4, Carrín, Maria ElenaAff3, Aff4
المساهمون: Palla, Camila, editorAff1, Valoppi, Fabio, editorAff2
المصدر: Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects. :115-131
-
3كتاب إلكتروني
المؤلفون: Soleimanian, YasaminAff3, Tanti, RachelAff3, Shaw, NicoleAff3, Marangoni, Alejandro G.Aff3
المساهمون: Palla, Camila, editorAff1, Valoppi, Fabio, editorAff2
المصدر: Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects. :39-76
-
4كتاب إلكتروني
المؤلفون: Peyronel, FernandaAff3, Dibildox-Alvarado, ElenaAff4
المساهمون: Palla, Camila, editorAff1, Valoppi, Fabio, editorAff2
المصدر: Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects. :421-470
-
5كتاب إلكتروني
المؤلفون: Gravelle, Andrew J.Aff3, Bovi Karatay, Graziele GrossiAff4, Hubinger, Miriam DupasAff4
المساهمون: Palla, Camila, editorAff1, Valoppi, Fabio, editorAff2
المصدر: Advances in Oleogel Development, Characterization, and Nutritional Aspects. :231-269
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Thakur, Dhruv, Singh, AnuragAff2, IDs13197023057860_cor2, Suhag, Rajat, Dhiman, Atul, Chauhan, Divya Singh
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 60(12):2927-2944
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Joinul Islam, Niaz Mahmud, William Oyom, Majid Aminzare, Reza Tahergorabi
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 17, Iss , Pp 101240- (2024)
مصطلحات موضوعية: Deep-frying, Lipid oxidation, Oil structuring, Oil absorption, Phytosterol, Surimi seafood, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Borrego, M., Martín-Alfonso, J. E., Valencia, C., Sánchez, M. C., Franco, J. M.Aff1, IDs00289022043820_cor5
المصدر: Polymer Bulletin. 80(6):6885-6904
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: M. A. Martín-Alfonso, José F. Rubio-Valle, Gethzemani M. Estrada-Villegas, Margarita Sánchez-Domínguez, José E. Martín-Alfonso
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 4, p 221 (2024)
مصطلحات موضوعية: green products, triacetate cellulose, castor oil, electrospinning, oil structuring, rheology, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Parmar, Vijaya, Sharma, RajanAff1, IDs11694022015384_cor2, Sharma, Savita, Singh, Baljit
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 16(6):4687-4702