-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Maukonen, MirkkaAff1, IDs0039402403406x_cor1, Koponen, Kari K, Havulinna, Aki SAff1, Aff2, Kaartinen, Niina E, Niiranen, Teemu, Méric, GuillaumeAff3, Aff4, Aff7, Aff8, Pajari, Anne-Maria, Knight, Rob, Salomaa, Veikko, Männistö, Satu
المصدر: European Journal of Nutrition. :1-14
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Milani, Talita Maira Goss, Conti, Ana CarolinaAff1, IDs13197023058750_cor2
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 61(4):743-752
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Wannasin, Donpon, Grossmann, Lutz, McClements, David JulianAff1, Aff2, IDs11483023098093_cor3
المصدر: Food Biophysics. 19(1):120-130
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 22-28 (2024)
مصطلحات موضوعية: plant-based foods, soybean protein isolate, high-protein foods, reduced-fat foods, vegetarian mayonnaise, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Teerapong Teangsompong, Weerachon Sawangproh
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 10, Pp e30785- (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant-based foods, Self-efficacy, Jamovi, Health, Environment, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Shahida Anusha Siddiqui, Zeki Erol, Jerina Rugji, Fulya Taşçı, Hatice Ahu Kahraman, Valeria Toppi, Laura Musa, Giacomo Di Giacinto, Nur Alim Bahmid, Mohammad Mehdizadeh, Roberto Castro-Muñoz
المصدر: Bioresources and Bioprocessing, Vol 10, Iss 1, Pp 1-47 (2023)
مصطلحات موضوعية: Fermentation, Non-communicable disease, Waste valorization, Fermented dairy, Fermented meat, Fermented plant-based foods, Technology, Chemical technology, TP1-1185, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2197-4365
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Siddiqui, Shahida AnushaAff1, Aff2, IDs4064302300702y_cor1, Erol, Zeki, Rugji, Jerina, Taşçı, Fulya, Kahraman, Hatice Ahu, Toppi, Valeria, Musa, Laura, Di Giacinto, Giacomo, Bahmid, Nur Alim, Mehdizadeh, MohammadAff7, Aff8, Castro-Muñoz, RobertoAff9, Aff10, IDs4064302300702y_cor11
المصدر: Bioresources and Bioprocessing. 10(1)
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Tachie, Christabel, Nwachukwu, Ifeanyi D., Aryee, Alberta N. A.Aff1, IDs43014023001290_cor3
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition. 5(1)
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Bai Qu, Zhenlei Xiao, Abhinav Upadhyay, Yangchao Luo
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 100988- (2024)
مصطلحات موضوعية: Sustainable food production, Agri-food system, Green technologies, Plant-based foods, Food nanotechnology, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, Xingyi, Jeong, EunHa, Shao, Xiaolong, Jang, SooCheong (Shawn)
المصدر: International Journal of Contemporary Hospitality Management, 2023, Vol. 35, Issue 9, pp. 3216-3234.