-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hong, Jun-Pyo, Yoo, Bo-Gyeong, Song, Ha-Yeon, Byun, Eui-Baek, Ryu, Gi-HyungAff1, Aff2, Byun, Eui-HongAff1, Aff2, IDs10068023014329_cor6
المصدر: Food Science and Biotechnology. 33(6):1459-1466
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kabisch, JanAff1, IDs0000302301461w_cor1, Joswig, Gyde, Böhnlein, Christina, Fiedler, Gregor, Franz, Charles M. A. P.
المصدر: Journal of Consumer Protection and Food Safety: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit. 19(1):33-40
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Osiecka, Dominika, Vakh, ChristinaAff1, Aff2, Makoś-Chełstowska, Patrycja, Kubica, PawełAff1, IDs00216023051076_cor4
المصدر: Analytical and Bioanalytical Chemistry. 416(5):1117-1126
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: José de Jesus González-Regalado, Efigenia Montalvo-González, Herenia Adilene Miramontes-Escobar, Maribel Jiménez-Fernández, María de Lourdes García-Magaña, Martina Alejandra Chacón-López, Jaza AlShammari, Rosa Isela Ortiz-Basurto
المصدر: Emirates Journal of Food and Agriculture, Vol 36, Iss , Pp 1-11 (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant-based meat analogue, sensory analysis, therm, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Logesh Dhanapal, Chyngyz Erkinbaev
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100293- (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant-based meat color, Plant proteins, Non-destructive food testing, Hyperspectral imaging, Chemometrics, Plant-based meat quality, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Xueyun, Zhong, Mamun, Abdullah AlAff2, IDs41055024001500_cor2, Hayat, Naeem
المصدر: Food Ethics: A Journal of the Societies for Agricultural and Food Ethics. 9(2)
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Dinani, Somayeh TaghianAff1, IDs11694023021377_cor1, Broekema, Nicole Louise, Boom, Remko Marcel, van der Goot, Atze Jan
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 17(6):6609-6619
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing LIU, Na JIN, Chunqin SHI, Yongshuang LI, Qingsheng DENG, Xuanfei LUO, Yan LIU, Baojun YANG, Long NIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 216-226 (2024)
مصطلحات موضوعية: plant-based meat, pea protein, formula optimized, texture properties, in vitro digestion, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Alexander Schwarz, Piret Fischer, Ramona Weinrich
المصدر: Sustainable Futures, Vol 7, Iss , Pp 100183- (2024)
مصطلحات موضوعية: Protein transition, Sustainability transition, Plant-based meat alternatives, Organizational purpose, Sustainability marketing, Environmental sciences, GE1-350, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Owen Miller, Christopher J. Scarlett, Benu Adhikari, Taiwo O. Akanbi
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100305- (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant-based meat analogue (PBMA), Australia, Healthiness, Sustainability, Plant protein, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource