-
1
المؤلفون: Adisak Akesowan, Usamas Jariyawaranugoon
المصدر: Indonesian Food Science & Technology Journal; Vol. 5 No. 1 (2021): Vol 5 No 1, December 2021; 6-11
مصطلحات موضوعية: Dessert, response surface methodology, pumpkin cake, General Chemical Engineering, quinoa, soymilk
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4321b3abedb83907194f64f304a62f97
https://online-journal.unja.ac.id/ifstj/article/view/14673 -
2
المؤلفون: Barišić, Marija
المساهمون: Balbino, Sandra
مصطلحات موضوعية: pumpkin cake, hydrolysis, rapeseed cake, digestibility, antioksidacijska aktivnost, pogača uljane repice, antioxidant activity, BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija, hidroliza, BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology, probavljivost, pogača buče
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::90901c83cffdb11b98ecba8dc4807afb
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:4113/datastream/PDF -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
4
المؤلفون: Faletar, Ana
المساهمون: Ačkar, Đurđica
مصطلحات موضوعية: pumpkin cake, extrusion with supercritical \(CO_{2}\), corn grits, BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology. Engineering, BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija. Inženjerstvo, fizikalna svojstva, kukuruzna krupica, pogača buče, superkritična CO2 ekstruzija, ekstruzija sa superkritičnim \(CO_{2}\)
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a041da52a4782dd19157a89ea262c73a
https://repozitorij.ptfos.hr/islandora/object/ptfos:1176 -
5
المؤلفون: Jarni, Kristina
المساهمون: Čukelj, Nikolina
مصطلحات موضوعية: bučina pogača, pumpkin cake, millet, label, BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija, bezglutenski kruh, bezglutenski kruh, bučina pogača, deklaracija, optimizacija, proso, BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology, deklaracija, gluten-free bread, optimizacija, proso, optimization
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3dc05f6a8348fc409a43e3f06b866240
https://www.bib.irb.hr/921123 -
6
المؤلفون: Panak Balentić, Jelena, Košpo, Emira, Ačkar, Đurđica, Jozinović, Antun, Babić, Jurislav, Miličević, Borislav, Grec, Marijana, Šubarić, Drago
المساهمون: Drkenda, Pakeza, Dučić, Belma
مصطلحات موضوعية: pumpkin cake, corn snacks, fiber, resistant starch
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::f49c0cfbdfd24176a8695038505408dd
https://www.bib.irb.hr/895498 -
7
المؤلفون: Kopić, Ivana
المساهمون: Koceva Komlenić, Daliborka, Lukinac Čačić, Jasmina
مصطلحات موضوعية: bučina pogača, pumpkin cake, kruh, bread, BIOTECHNICAL SCIENCES. Food Technology. Engineering, BIOTEHNIČKE ZNANOSTI. Prehrambena tehnologija. Inženjerstvo, tekstura, specifični volumen, boja
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::791cb8f0ae9be6ff38e57eb0b3a62792
https://www.bib.irb.hr/863632