-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang, ZhiAff1, IDs11483023098128_cor1, Cheng, Lirong
المصدر: Food Biophysics. 19(1):160-171
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gu, Luping, Peng, Ning, Chen, Shan, McClements, David Julian, Tang, Zixiao, Li, Junhua, Chang, Cuihua, Su, YujieAff1, Aff5, IDs1169402302212z_cor8, Yang, YanjunAff1, Aff5, IDs1169402302212z_cor9
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(2):894-903
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 7, Pp 28-34 (2024)
مصطلحات موضوعية: quinoa protein, pickering emulsion, animal fat simulation, rheological properties, volatile compounds, melting point, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lixiao FU, Xiao FENG, Xiaozhi TANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 346-353 (2023)
مصطلحات موضوعية: quinoa protein, nutritional value, extraction methods, functional properties, modification approach, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Wanying ZHONG, Jianyin MIAO, Haoduo YE, Feng MA, Yichen HU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 156-166 (2023)
مصطلحات موضوعية: quinoa protein, enzymatic hydrolysis process, lipid-lowering peptides, uric acid-lowering activity, amino acid composition, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Qianqian Xu, Xinxia Zhang, Zhongyu Zuo, Ming Zhang, Ting Li, Li Wang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 8, p 1271 (2024)
مصطلحات موضوعية: quinoa protein gels, ultrasound, eggless bread, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhiming Meng, Ying Liu, Yueyang Xi, Yingying Dong, Chunbo Cai, Yingchun Zhu, Qi Li
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 4, p 522 (2024)
مصطلحات موضوعية: quinoa protein, myofibrillar protein, freeze–thaw cycle, protein oxidative, sensory quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Xuemei SHI, Wanmeng LI, Jian LIN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 6, Pp 193-200 (2023)
مصطلحات موضوعية: quinoa sour pulp, separation and identification, starch, flocculation, quinoa protein, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Seyed Saeed Sekhavatizadeh, Abdolhamid Karimi, Saeid Hosseinzadeh, Amir Reza Shaviklo, Mohsen Abedi, Hamidreza Mahmoodianfard, Mohsen Ghaedmohammadi
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 1, Pp 516-526 (2023)
مصطلحات موضوعية: amino acid profile, enrichment, Milk dessert, quinoa protein, Titicaca, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Patole, Shubham, Cheng, Lirong, Yang, ZhiAff1, IDs11483022097203_cor3
المصدر: Food Biophysics. 17(3):314-323