-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: National Institute for Public Health and the Environment (RIVM) The Netherlands, Chemical Food Safety Department, Centre for Nutrition, Prevention and Health Services, M Markantonis, T van der Velde‐Koerts, C Graven, JD te Biesebeek, M Zeilmaker, AG Rietveld, BC Ossendorp
المصدر: EFSA Journal, Vol 16, Iss S1, Pp n/a-n/a (2018)
مصطلحات موضوعية: plant protection products, residue exposure, re‐entry interval, dermal absorption, dietary risk assessment, maximum residue level, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1831-4732
-
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.