-
1مؤتمر
المصدر: 2024 IEEE Global Engineering Education Conference (EDUCON) Global Engineering Education Conference (EDUCON), 2024 IEEE. :1-4 May, 2024
Relation: 2024 IEEE Global Engineering Education Conference (EDUCON)
-
2رسالة جامعية
المؤلفون: Quintanilla Casas, Beatriz
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia
مرشدي الرسالة: Vichi, S. (Stefania), Tres Oliver, Alba
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Oli d'oliva, Aceite de oliva, Olive oil, Control de qualitat dels aliments, Control de calidad de los alimentos, Food quality control, Avaluació sensorial dels aliments, Evaluación sensorial de alimentos, Sensory evaluation of food, Quimiometria, Quimiometría, Chemometrics, Ciències Experimentals i Matemàtiques
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/675590
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Krishnan, K., Jomhari, N., Kumar Ayyasamy, R., Abdul Kareem, S., Krishnan, S.
المصدر: IEEE Access Access, IEEE. 12:81088-81104 2024
-
4رسالة جامعية
المؤلفون: Díez Betriu, Anna
المساهمون: University/Department: Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia
مرشدي الرسالة: Guardiola Ibarz, Francesc, Vichi, S. (Stefania)
المصدر: TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
مصطلحات موضوعية: Oli d'oliva, Aceite de oliva, Olive oil, Cuina (Oli d'oliva), Cocina (Aceite de oliva), Cooking (Olive oil), Emmagatzematge d'aliments, Almacenamiento de alimentos, Food storage, Qualitat dels aliments, Calidad de los alimentos, Food quality, Avaluació sensorial dels aliments, Evaluación sensorial de alimentos, Sensory evaluation of food, Ciències Experimentals i Matemàtiques
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: http://hdl.handle.net/10803/673951
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qian, ShanhuaAff1, Aff2, IDs4054402408943_cor1, Wang, Liang, Zheng, Ziyan, Tang, Qichen, Bian, DaAff1, Aff2
المصدر: Friction. :1-14
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Prabhakaran, ManojAff1, Aff4, Chauhan, Attar Singh, Shetty, Nandini PrasadAff1, IDs1319702406017w_cor3, Sreerama, Y. N.Aff3, IDs1319702406017w_cor4
المصدر: Journal of Food Science and Technology. :1-11
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Sun, Miao-Jui, Chiang, Yi-ChanAff2, Aff3, Aff4, Hou, Chih-Yao, Ciou, Jhih-YingAff1, IDs1194702403484z_cor4
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. :1-11
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Vo, Hoai-Hieu, Tran, Kim-DiepAff2, IDs11483024098573_cor2, Le-Thi, Loan, Nguyen-Thi, Ngoc-Nhi, Nguyen-Van, Tu, Dinh-Thi, Thanh-Vy, Pham, The-Anh, Nguyen-Thi, Tam, Vu-Thi, Tu
المصدر: Food Biophysics. :1-12
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Wen, Jinli, Sun, Yining, Yan, Yiping, Yuan, Pengqiang, He, Yanli, Sun, Bowei, Zhao, Zihao, Lu, WenpengAff1, IDs00217024044716_cor8
المصدر: European Food Research and Technology. 250(6):1653-1665
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhang, HaiweiAff1, Aff2, IDs00217024045811_cor1, Li, Jiaye, Xu, Xinying, Zhang, Xiaoxiao, Lan, Wei, Wang, Yu, Gao, Xueling
المصدر: European Food Research and Technology. :1-13