-
1دورية أكاديميةChanges in the sterol compositions of milk thistle oil (Silybium marianum L.) during seed maturation
المؤلفون: S. Harrabi, S. Curtis, F. Hayet, P. M. Mayer
المصدر: Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 1, Pp e123-e123 (2016)
مصطلحات موضوعية: maturation, milk thistle seeds, oil, sterols changes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2
المؤلفون: Harrabi, S., Curtis, S., Hayet, F., Mayer, P. M.
المصدر: Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 1, p e123 (2016)
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 1, Pp e123-e123 (2016)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 1 (2016); e123
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 1 (2016); e123
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)مصطلحات موضوعية: Cambio de Esteroles, Maduración, Nutrition. Foods and food supply, Aceite, food and beverages, lcsh:TX341-641, Oil, Semillas de cardo mariano, Maturation, Sterols changes, polycyclic compounds, lipids (amino acids, peptides, and proteins), TX341-641, lcsh:Nutrition. Foods and food supply, Milk thistle seeds
وصف الملف: text/html; application/pdf; text/xml
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::06351887199da8540bd44fdb01533269
http://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1589/1872 -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.