-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Messina, Valeria, Xu, Binghan, Khoddami, Ali, Roberts, Thomas H.
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Mar2024, Vol. 59 Issue 3, p1605-1614, 10p
مصطلحات موضوعية: TORTILLA chips, SORGHUM, CORN flour, BAKING, WESTERN countries, DOUGH, FLOUR
-
2مؤتمر
المؤلفون: Perwatasari, Dayu Dian, Puspantari, Widya, Komariyah, Kokom, Budiyanto, Tjokrokusumo, Donowati
المصدر: AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2957 Issue 1, p1-8, 8p
مصطلحات موضوعية: BAKING powder, TORTILLAS, TORTILLA chips, INDEPENDENT variables
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Widya Puspantari, Dayu Dian Perwatasari, Kokom Komariyah, Budiyanto, Imas Solihat, Donowati Tjokrokusumo
المصدر: Brazilian Journal of Food Technology, Vol 27 (2024)
مصطلحات موضوعية: Fortified tortilla chips, Isolate soy protein, Nutrition, Pasting properties, Physical properties, Shortening, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ritu Vasisht, Ritika B. Yadav, Baljeet S. Yadav
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100363- (2024)
مصطلحات موضوعية: Tortilla chips, Pomegranate peel powder, Antioxidant properties, Sensory properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5مؤتمر
المؤلفون: Puspitojati, Endah
المصدر: AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2765 Issue 1, p1-7, 7p
مصطلحات موضوعية: FRUIT skins, PITAHAYAS, TORTILLA chips, EGGPLANT, MANGOSTEEN, TORTILLAS
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 13, p 2084 (2024)
مصطلحات موضوعية: pecans, tortilla chips, snack food, appetite, satiety, energy expenditure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: PLoS ONE; 10/12/2023, Vol. 18 Issue 10, p1-16, 16p
مصطلحات موضوعية: WEIGHT gain, SNACK foods, TORTILLA chips, SHIFT systems, MULTIVARIATE analysis, FOOD habits, POTATO chips, PREGNANCY
مصطلحات جغرافية: JAPAN
-
8دورية أكاديمية
Alternate Title: Kajian Camilan Tortilla Chips dari Formulasi Tepung Jagung dan Tempe untuk Pencegahan Stunting. (Indonesian)
المؤلفون: Reni Indriyanim, Yulia Novika, Mindo Lupiana, Endang Sri Wahyuni
المصدر: Amerta Nutrition; Sep2023, Vol. 7 Issue 3, p358-364, 7p
مصطلحات موضوعية: TORTILLA chips, TEMPEH, STUNTED growth, FOOD production, ANALYSIS of variance
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: BUZGAU, Giorgiana, MARC, Romina Alina, MUREȘAN, Crina Carmen, FĂRCAȘ, Anca, SOCACI, Sonia Ancuta, MUREȘAN, Andruța, MUSTE, Sevastița
المصدر: Turkish Journal of Agriculture & Forestry; 2023, Vol. 47 Issue 5, p772-786, 16p
مصطلحات موضوعية: CORN flour, TORTILLA chips, LENTILS, CHICKPEA, ESSENTIAL fatty acids, LEGUMES, UNSATURATED fatty acids
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Domínguez‐Hernández, Elisa, Gutiérrez‐Uribe, Janet A., Domínguez‐Hernández, Martha E., Loarca‐Piña, Guadalupe F., Gaytán‐Martínez, Marcela
المصدر: Journal of the Science of Food & Agriculture; Apr2023, Vol. 103 Issue 6, p2773-2785, 13p
مصطلحات موضوعية: TORTILLA chips, SNACK foods, AMARANTHS, RESISTANCE heating, FLOUR, VEGETABLE quality, FERULIC acid, FLOUR quality
الشركة/الكيان: SOCIETY of Chemical Industry (Great Britain)