-
1
المؤلفون: Sandra Maria Pinto, Alessandra dos Santos Danziger Silvério, Clédis Mari Sousa Melo, Tatiana Lopes Fialho, Luiz Ronaldo de Abreu, Míriam Helena Alves Eugênio
المصدر: Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 67, n. 385 (2012); 53-57
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 67, n. 385 (2012); 53-57
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIGمصطلحات موضوعية: Animal science, General Engineering, quality, milk, somatic cell count, total count of bacteria, qualidade, leite, contagem de células somáticas, contagem total de bactérias, Raw milk, Biology, Total bacterial count, Cartography, Somatic cell count
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9676ff54d2988183a2ee98e06ebcb861
https://doi.org/10.5935/2238-6416.20120023 -
2
المؤلفون: Stipe Plazonić, Branimir Mioković, Bela Njari
المصدر: MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
Volume XII
Issue 1مصطلحات موضوعية: fresh meat, modified atmosphere packaging, total count of bacteria, svježe meso, pakiranje u modificiranoj atmosferi, ukupan broj bakterija
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______951::7f7b5a725fbd1a031ff7d6081142231f
https://hrcak.srce.hr/61762 -
3
المؤلفون: Attila Kántor
المصدر: Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 47, Iss 2, Pp 101-107 (2014)
مصطلحات موضوعية: storage, lcsh:Agriculture, lcsh:T, total count of bacteria, lcsh:S, temperature, lcsh:Q, lcsh:Science, chemical content, lcsh:Technology, red wines
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doajarticles::e59a030a1952ff62d5acdeeb2d52dd77
http://spasb.ro/index.php/spasb/article/view/1856 -
4
المؤلفون: Jana Petrová
المصدر: Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 46, Iss 2, Pp 123-127 (2013)
مصطلحات موضوعية: lcsh:Agriculture, lcsh:T, antimicrobial effect, essential oil, chicken’s meat, total count of bacteria, coliform bacteria, lcsh:S, lcsh:Q, lcsh:Science, lcsh:Technology
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doajarticles::8174e7bae4efd03ddd372782f2fe530f
http://spasb.ro/index.php/spasb/article/view/189 -
5دورية أكاديمية
المصدر: Potravinarstvo, Vol 18 (2024)
مصطلحات موضوعية: total count of bacteria, coliform bacteria, Salmonella spp., mass spectrometry, microbiota, eggs, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Attila Kántor, Jana Petrová, Miroslava Kačániová
المصدر: Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 47, Iss 2, Pp 101-101 (2023)
مصطلحات موضوعية: chemical content, red wines, storage, temperature, total count of bacteria, Agriculture, Technology, Science
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Simona Kunová, Natália Čmiková, Miroslava Kačániová
المصدر: Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 56, Iss 1, Pp 98-98 (2023)
مصطلحات موضوعية: chicken meat, salvia sclarea, anti-salmonella effect, essential oil, total count of bacteria, coliform bacteria, Agriculture, Technology, Science
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.