-
1مؤتمر
المؤلفون: Saito, Koki, Minamitani, Yasushi, Fukata, Hideki
المصدر: 2023 IEEE Pulsed Power Conference (PPC) Pulsed Power Conference (PPC), 2023 IEEE. :1-5 Jun, 2023
Relation: 2023 IEEE Pulsed Power Conference (PPC)
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: G. M. Kerimova, I. A. Fomenko, A. R. Pivchenko, I. R. Sokolov
المصدر: Новые технологии, Vol 19, Iss 2, Pp 57-71 (2023)
مصطلحات موضوعية: vegetable drink, lactose intolerance, gluten intolerance, whole grain buckwheat, amylolytic enzymes, enzymatic hydrolysis, enzymatic hydrolysis parameters, dietary fiber, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Jeong, In-Seek, Gu, Song-Yi, Park, Kyung-Ho, Lee, Sang-Yun, Kim, Sang-guAff1, IDs11694021011477_cor5
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 16(1):248-257
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: S. Merzlov, Yu. Shurchkova, A. Tsebro, O. Grebelnik, G. Kalinina, N. Rol
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 23, Iss 96, Pp 28-32 (2021)
مصطلحات موضوعية: functional food, vegetable drink, coconut milk, almond milk, oat milk, cow's milk, mass fraction of fat, mass fraction of dry substances, titratable acidity, active acidity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Davide Gottardi, Lorenzo Siroli, Giacomo Braschi, Samantha Rossi, Federico Ferioli, Lucia Vannini, Francesca Patrignani, Rosalba Lanciotti
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 12, p 2998 (2021)
مصطلحات موضوعية: high-pressure homogenization, shelf life, biocontrol, safety, vegetable drink, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6كتاب إلكتروني
المؤلفون: Codina, IdoiaAff4, Trujillo, Antonio JoséAff4, Ferragut, VictoriaAff4
المساهمون: Kristbergsson, Kristberg, Series editorAff1, Aff2, Oliveira, Jorge, editorAff3
المصدر: Traditional Foods : General and Consumer Aspects. 10:345-356
-
7
المؤلفون: N. Rol, G. Kalinina, O. Grebelnik, A. Tsebro, Yu. Shurchkova, S. Merzlov
المصدر: Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 23, Iss 96, Pp 28-32 (2021)
مصطلحات موضوعية: functional food, vegetable drink, coconut milk, almond milk, oat milk, cow's milk, mass fraction of fat, mass fraction of dry substances, titratable acidity, active acidity, food and beverages, TP368-456, Food processing and manufacture
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ddbd42b7172f738cb57bbdd1df0ac169
https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9606 -
8دورية أكاديمية
المصدر: Nutrients, Vol 12, Iss 6, p 1666 (2020)
مصطلحات موضوعية: intestinal microbiota, vegetable drink, fermentation, beneficial microorganisms, lactic acid bacteria, cereal, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10
المؤلفون: Ángel A. Carbonell-Barrachina, Bogdan Rusu, Leontina Lipan, Dan Cristian Vodnar, Elemer Simon, Mireia Corell, Francisca Hernández, Esther Sendra
المساهمون: European Commission, Ministerio de Ciencia e Innovación (España), Universidad de Sevilla, Universidad Miguel Hernández, Agencia Estatal de Investigación (España), Lipan, Leontina [0000-0002-2468-0560], Rusu, Bogdan [0000-0002-3819-1418], Sendra, Esther [0000-0002-6830-1956], Hernández, Francisca [0000-0003-3739-8748], Vodnar, Dan C. [0000-0001-5407-8071], Corell González, M. [0000-0001-5955-0048], Carbonell-Barrachina, A. A. [0000-0002-7163-2975], Lipan, Leontina, Rusu, Bogdan, Sendra, Esther, Hernández, Francisca, Vodnar, Dan C., Corell González, M., Carbonell-Barrachina, A. A.
المصدر: Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instnameمصطلحات موضوعية: Irrigation, Food industry, Food Handling, Deficit irrigation, Sensory analysis, Bioactive compounds, Beverages, Crop, Vegetable drink, food, Phenols, Humans, Nuts, Food science, chemistry.chemical_classification, Total phenols, Nutrition and Dietetics, Dehydration, Chemistry, business.industry, Fatty Acids, Water, food and beverages, Prunus dulcis, food.food, Agriculture, Taste, Plant Preparations, business, Agronomy and Crop Science, Food Science, Biotechnology, Almond milk, Polyunsaturated fatty acid