-
1دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1312 (2024)
مصطلحات موضوعية: food waste valorization, gluten-free bakery products, vegetable flours, carrot residues, sustainable diets, nutritional foods, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
4دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
5
المؤلفون: Daniela M. Biondi, Angela Patti, Claudia Sanfilippo, Angela Paterna
المصدر: Bioorganic chemistry
93 (2019): 103325. doi:10.1016/j.bioorg.2019.103325
info:cnr-pdr/source/autori:Sanfilippo C.; Paterna A.; Biondi D.M.; Patti A./titolo:Lyophilized extracts from vegetable flours as valuable alternatives to purified oxygenases for the synthesis of oxylipins/doi:10.1016%2Fj.bioorg.2019.103325/rivista:Bioorganic chemistry (Print)/anno:2019/pagina_da:103325/pagina_a:/intervallo_pagine:103325/volume:93مصطلحات موضوعية: Oxygenase, food.ingredient, Linoleic acid, Flour, 01 natural sciences, Biochemistry, chemistry.chemical_compound, Lipoxygenase, food, Drug Discovery, Enzyme Stability, Vegetables, Oxylipins, Molecular Biology, Triticum, chemistry.chemical_classification, Chromatography, biology, 010405 organic chemistry, fungi, Organic Chemistry, food and beverages, Substrate (chemistry), Oxylipins Lipoxygenase Peroxygenase Lyophilization Vegetable flours EPA derivatives Stereoselective reactions, 0104 chemical sciences, 010404 medicinal & biomolecular chemistry, Enzyme, Avena, Freeze Drying, chemistry, Glycine, biology.protein, Biocatalysis, Oxygenases, Organic synthesis, Soybeans
-
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7مؤتمر
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10مورد إلكتروني
المؤلفون: CSIC - Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (IATA), Agencia Estatal de Investigación (España), Sentandreu, Enrique [elcapi@iata.csic.es], Badia Olmos, Celia, Sentandreu, Miguel Ángel, Laguna, Laura, Tárrega, Amparo, Sentandreu, Enrique
مصطلحات الفهرس: Vegetable flours, Proteomic profiling, Techno-functional properties, Mass spectrometry analysis, Alternative vegetable proteins, dataset
URL:
http://hdl.handle.net/10261/354926 https://doi.org/10.20350/digitalCSIC/16237
Interrogation of files loading SwissProt database is freely available at "https://www.matrixscience.com/cgi/search_form.pl?FORMVER=2&SEARCH=MIS"
Sí
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/RTI2018-096162-R-C22/ES/TECNOLOGIAS OMICAS PARA DESCUBRIR NUEVOS MARCADORES PREDICTIVOS DE LA CALIDAD DE CARNE DE VACUNO DEFECTUOSA: PROTEOMICA SIN GEL, METABOLOMICA Y EVALUACION DE LA APOPTOSIS
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2017-2020/PID2019-107723RB-C21/ES/CONCEPTUALIZACION PARA LA CREACION DE ALIMENTOS CON PROTEINAS SOSTENIBLES. TEXTURAS CON TRAYECTORIA ORAL EFICIENTE Y QUE PROPORCIONAN CONFORT Y PLACER EN EL ADULTO MAYOR
info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023/CEX 2021-001189-S