-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: WANG Shu-jun, LIU Ze-song
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 2, Pp 21-29 (2024)
مصطلحات موضوعية: short-range order, gelatinized wheat starch, retrogradation, crystal structure, water mobility, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديميةEffect and Action Mechanism of Magnetic Field Treatment on the Fermentation Characteristics of Dough
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 3, Pp 110-116 (2024)
مصطلحات موضوعية: magnetic field, dough fermentation, water mobility, protein structure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yiqian ZOU, Haiqiang CHEN, Zhuoguan PAN, Aimei ZHOU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 70-79 (2023)
مصطلحات موضوعية: ultra-high pressure coupled heat treatment, surimi, bighead carp, protein, water mobility, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4كتاب إلكتروني
المؤلفون: Zhang, Wen-biaoAff1, Zhang, LiAff1, Liu, Rong-heAff1, Zheng, KeAff1
المساهمون: Wu, Wei, Series EditorAff101, Lin, Jia’en, editorAff102
المصدر: Proceedings of the International Field Exploration and Development Conference 2022. :2021-2030
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 69-79 (2023)
مصطلحات موضوعية: peach crisp, combined drying, water mobility, microstructure, texture properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jaggan, Mayuri, Sun, HongnanAff1, IDs11540022095669_cor2, Mu, TaihuaAff1, IDs11540022095669_cor3, Blecker, Christophe
المصدر: Potato Research: Journal of the European Association for Potato Research. 65(4):1029-1049
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Cosmetics, Vol 11, Iss 2, p 44 (2024)
مصطلحات موضوعية: Raman microspectroscopy, lipidomic analysis, long-chain lipids, ceramides, triacylglycerols, water mobility, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Haoxuan Ye, Yingquan Zhang, Lei Wang, Jinfu Ban, Yimin Wei, Fanghui Fan, Boli Guo
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 996 (2024)
مصطلحات موضوعية: dough development, water mobility, gluten, LF-NMR, secondary structure, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Assi, Ali, Tfaili, Sana, Quatela, Alessia, Bonnier, Franck, Baillet-Guffroy, Arlette, Tfayli, AliAff1, IDejd20214134_cor6
المصدر: European Journal of Dermatology. 32(3):338-346
-
10دورية أكاديميةEffects of NaHCO3 on the colour, tenderness, and water distribution of raw and cooked marinated beef
المؤلفون: KANG, Zhuang-Li, GAO, Zai-Shang, ZOU, Xiao-Li, LI, Yan-Ping, MA, Han-Jun
المصدر: Food Science and Technology. January 2022 42
مصطلحات موضوعية: NaHCO3, shear force, tenderness, colour, water mobility
وصف الملف: text/html