-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: SU, Lei, XIANG, Fengjuan, QIN, Renbing, FANG, Zhanxiang, ZENG, Jie, LI, Guanglei
المصدر: Food Science and Technology. January 2022 42
مصطلحات موضوعية: wheat starch, phase transition mechanism, thermodynamic characteristics, long-range order, shart-range order, water transport characteristic
وصف الملف: text/html
-
2
المؤلفون: Lei SU, Fengjuan XIANG, Renbing QIN, Zhanxiang FANG, Jie ZENG, Guanglei LI
المصدر: Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e106521, Published: 25 MAR 2022مصطلحات موضوعية: thermodynamic characteristics, food and beverages, water transport characteristic, long-range order, wheat starch, phase transition mechanism, shart-range order, Food Science, Biotechnology
وصف الملف: text/html
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::77c3f74b4b2b0029ffbd49939d8bb400
https://doi.org/10.1590/fst.106521 -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.