-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Haodong Liu, Jinchuang Zhang, Qiongling Chen, Anna Hu, Tongqing Li, Feng Guo, Qiang Wang
المصدر: Gels, Vol 9, Iss 6, p 461 (2023)
مصطلحات موضوعية: whole-cut plant-based meat, low- and high-moisture textured vegetable proteins, mixed gel system, physicochemical properties, nutritional quality, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
2
المؤلفون: Wang, Haodong Liu, Jinchuang Zhang, Qiongling Chen, Anna Hu, Tongqing Li, Feng Guo, Qiang
المصدر: Gels; Volume 9; Issue 6; Pages: 461
مصطلحات موضوعية: whole-cut plant-based meat, low- and high-moisture textured vegetable proteins, mixed gel system, physicochemical properties, nutritional quality
وصف الملف: application/pdf
-
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.