-
1دورية
المؤلفون: Bertrand, Gérard
المصدر: Harvard Business Review; Jan/Feb2024, Vol. 102 Issue 1, p34-39, 6p, 4 Color Photographs, 1 Black and White Photograph
مصطلحات موضوعية: ORGANIC wines, BRANDING (Marketing), ORGANIC viticulture, FRENCH wines
مصطلحات جغرافية: LANGUEDOC (France)
الشركة/الكيان: GERARD Bertrand (Company)
People: BERTRAND, Gerard
-
2مؤتمر
المؤلفون: Gupta, Ritwik, Siingh, Tusshar, Sivakumar, B.
المصدر: AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 3075 Issue 1, p1-11, 11p
مصطلحات موضوعية: QUALITY control, DATA science, PREDICTION models, WINES, SCIENTIFIC models, ROSE wines
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Agnoli, Lara, Charters, Steve, Marks, Denton, Tavilla, Valeriane
المصدر: International Journal of Market Research; Nov2023, Vol. 65 Issue 6, p708-725, 18p
مصطلحات موضوعية: WINE flavor & odor, CALIFORNIA wines, WINE districts, TERROIR, EUROPEANS
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ben-Slimane, Karim, Fessi, Lilia
المصدر: International Journal of Market Research; Sep2023, Vol. 65 Issue 5, p524-531, 8p
مصطلحات موضوعية: FRENCH wines, WINE marketing, SECONDARY research, SECONDARY analysis, QUALITATIVE research
مصطلحات جغرافية: FRANCE
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Moyano, Lourdes, Varo, M. Ángeles, Núñez, Lázaro, López‐Toledano, Azahara, Serratosa, María P.
المصدر: Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Aug2024, Vol. 89 Issue 8, p4926-4940, 15p
مصطلحات موضوعية: FRUIT wines, TROPICAL fruit, ALCOHOLIC beverages, PRINCIPAL components analysis, ETHYL acetate, RICE wines, RICE
-
6دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of Oenococcus oeni and Lactiplantibacillus plantarum inoculation sequence on malolactic fermentation. (English)
المصدر: Food & Fermentation Industries; 7/25/2024, Vol. 50 Issue 14, p78-87, 10p
مصطلحات موضوعية: CABERNET wines, MALIC acid, WINES, ORGANIC acids, VACCINATION
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tan, Jianxin, Ji, Mingyue, Gong, Jiangang, Chitrakar, Bimal
المصدر: Applied Microbiology & Biotechnology; 7/17/2024, Vol. 108 Issue 1, p1-12, 12p
مصطلحات موضوعية: FRUIT wines, FRUIT processing, FERMENTED beverages, WINES, FRUIT composition, WINE making
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: LIU Hui, ZHANG Jiaxuan, ZHANG Biying, LI Jin, ZHOU Penghui, GUAN Xueqiang, SHI Kan, LIU Shuwen
المصدر: Food & Fermentation Industries; 7/15/2024, Vol. 50 Issue 13, p78-87, 10p
مصطلحات موضوعية: CABERNET wines, MALIC acid, WINES, ORGANIC acids, VACCINATION
-
9دورية أكاديمية
Alternate Title: Effect of non-Saccharomyces cerevisiae combined with cold maceration on the quality of dry red wine. (English)
المصدر: China Brewing; 2024, Vol. 43 Issue 7, p99-103, 5p
مصطلحات موضوعية: COLOR of wine, RED wines, CABERNET wines, FERMENTATION, PRINCIPAL components analysis
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Fernández-González, Mónica, Izquierdo-Cañas, Pedro Miguel, García-Romero, Esteban, Paniagua-Martínez, Tania, Gómez-Alonso, Sergio
المصدر: Fermentation (Basel); Jul2024, Vol. 10 Issue 7, p375, 17p
مصطلحات موضوعية: CABERNET wines, PHOSPHOGLYCERATE kinase, RED wines, COLOR of wine, PECTIC enzymes