-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuqi WANG, Bifeng XU, Kezhou CAI, Baocai XU, Qiuyu WANG, Shulin ZHANG, Daoliang LAN, Linlin WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 62-70 (2024)
مصطلحات موضوعية: yak meat, low sodium formula, sodium salt substitution, quality characteristics, oxidation characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shiqi ZHANG, Shanglin YANG, Xiangyu WANG, Lianhong CHEN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 38-46 (2024)
مصطلحات موضوعية: yak meat, intermittent microwave thawing, physical and chemical properties, fat oxidation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 1-9 (2024)
مصطلحات موضوعية: tenderness, hypoxia-inducible factor-1α, nitric oxide, yak meat, glycolysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuchao Liu, Yang Xiang, Wu Sun, Allan Degen, Huan Xu, Yayu Huang, Rongzhen Zhong, Lizhuang Hao
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 7, Pp 100295- (2024)
مصطلحات موضوعية: Farming system, Partial least squares discriminant analysis (PLS-DA), Product traceability, Quality of yak meat, Soft independent modeling of class analogies (SIMCA), Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaojun YANG, Tangwei ZHANG, Rendeji CI, Yifan ZHANG, Xuelian WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 2, Pp 227-234 (2024)
مصطلحات موضوعية: lei wuqi, yak meat, mineral elements, difference analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 9-16 (2024)
مصطلحات موضوعية: yak meat, cooking temperature, protein oxidation, digestibility, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHANG Hao, YI Yuwen, ZHU Kaixian, DENG Jing, HU Jinxiang, LIU Yang, QIAO Mingfeng, BAI Ting
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 22, Pp 337-344 (2023)
مصطلحات موضوعية: yak meat, roasting temperature, sensory evaluation, gas chromatography-ion mobility spectrometry, flavor compounds, odor activity value, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 16, Pp 113-120 (2023)
مصطلحات موضوعية: malondialdehyde oxidation, sarcoplasmic protein, color stability, yak meat, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Huiqin LU, Yiwen MEI, Qilan XIE, Linlin WANG, Zijian CAI, Fei QIN, Pingwei LENG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 90-98 (2023)
مصطلحات موضوعية: l-lysine, mda, yak meat, quality characteristics, protein oxidation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yujing CAI, Zhenyu ZHANG, Cailing WANG, Dongmei LIU, Ting BAI, Yuwen YI, Hao ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 16, Pp 348-357 (2023)
مصطلحات موضوعية: yak meat, electronic tongue, electronic nose, solid phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry (spme-gc-ms), volatile compounds, flavor, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306