Anti‐nutritional compounds in pulses: Implications and alleviation methods

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Anti‐nutritional compounds in pulses: Implications and alleviation methods
المؤلفون: Uma Shanker Shivhare, Deepika Goswami, Santanu Basu, Rajesh Kumar Vishwakarma, Mridula Devi, Yogesh Kumar
المصدر: Legume Science. 4
بيانات النشر: Wiley, 2021.
سنة النشر: 2021
مصطلحات موضوعية: Traditional medicine, Plant Science, Biology, Anti nutritional, Food Science, Removal techniques
تدمد: 2639-6181
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::09f239fb99661bb63c3ef86055fc4efc
https://doi.org/10.1002/leg3.111
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........09f239fb99661bb63c3ef86055fc4efc
قاعدة البيانات: OpenAIRE