التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Anti‐nutritional compounds in pulses: Implications and alleviation methods |
المؤلفون: |
Uma Shanker Shivhare, Deepika Goswami, Santanu Basu, Rajesh Kumar Vishwakarma, Mridula Devi, Yogesh Kumar |
المصدر: |
Legume Science. 4 |
بيانات النشر: |
Wiley, 2021. |
سنة النشر: |
2021 |
مصطلحات موضوعية: |
Traditional medicine, Plant Science, Biology, Anti nutritional, Food Science, Removal techniques |
تدمد: |
2639-6181 |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::09f239fb99661bb63c3ef86055fc4efc https://doi.org/10.1002/leg3.111 |
حقوق: |
OPEN |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........09f239fb99661bb63c3ef86055fc4efc |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |