Influence of nut structure and processing on lipid bioaccessibility and absorption
العنوان: | Influence of nut structure and processing on lipid bioaccessibility and absorption |
---|---|
المؤلفون: | C.-H. Li, G.V. Shelp, A.J. Wright |
المصدر: | Current Opinion in Food Science. 49:100966 |
بيانات النشر: | Elsevier BV, 2023. |
سنة النشر: | 2023 |
مصطلحات موضوعية: | Applied Microbiology and Biotechnology, Food Science |
تدمد: | 2214-7993 |
URL الوصول: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0ef5eb9d6c012762f057cb053a49a033 https://doi.org/10.1016/j.cofs.2022.100966 |
حقوق: | CLOSED |
رقم الأكسشن: | edsair.doi...........0ef5eb9d6c012762f057cb053a49a033 |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
تدمد: | 22147993 |
---|