Egg Yolks Attain Anti‐inflammatory Properties after Partial Delipidation
العنوان: | Egg Yolks Attain Anti‐inflammatory Properties after Partial Delipidation |
---|---|
المؤلفون: | Ouliana Ziouzenkova, Lu Xu, Martha A. Belury, Ken M. Riedl, Qiwen Shen, Hansjuerg Alder, Steven J. Schwartz, Rachel M. Cole, Christopher Lehman |
المصدر: | The FASEB Journal. 29 |
بيانات النشر: | Wiley, 2015. |
سنة النشر: | 2015 |
مصطلحات موضوعية: | Chemistry, medicine.drug_class, Genetics, medicine, Pharmacology, Molecular Biology, Biochemistry, Anti-inflammatory, Biotechnology |
تدمد: | 1530-6860 0892-6638 |
URL الوصول: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1b10be4ce9d6004e48993f28aea17871 https://doi.org/10.1096/fasebj.29.1_supplement.922.11 |
حقوق: | OPEN |
رقم الأكسشن: | edsair.doi...........1b10be4ce9d6004e48993f28aea17871 |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
تدمد: | 15306860 08926638 |
---|