Egg Yolks Attain Anti‐inflammatory Properties after Partial Delipidation

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Egg Yolks Attain Anti‐inflammatory Properties after Partial Delipidation
المؤلفون: Ouliana Ziouzenkova, Lu Xu, Martha A. Belury, Ken M. Riedl, Qiwen Shen, Hansjuerg Alder, Steven J. Schwartz, Rachel M. Cole, Christopher Lehman
المصدر: The FASEB Journal. 29
بيانات النشر: Wiley, 2015.
سنة النشر: 2015
مصطلحات موضوعية: Chemistry, medicine.drug_class, Genetics, medicine, Pharmacology, Molecular Biology, Biochemistry, Anti-inflammatory, Biotechnology
تدمد: 1530-6860
0892-6638
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1b10be4ce9d6004e48993f28aea17871
https://doi.org/10.1096/fasebj.29.1_supplement.922.11
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........1b10be4ce9d6004e48993f28aea17871
قاعدة البيانات: OpenAIRE