Frozen Meat: Quality and Shelf Life

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Frozen Meat: Quality and Shelf Life
المؤلفون: Y. H. Hui, M. H. Lim, Wai-Kit Nip, K. D. Murrell, I. G. Legaretta, M. L. Pérez-Chabela, J. Mateo-Oyagüe, P. Cornillon
بيانات النشر: CRC Press, 2005.
سنة النشر: 2005
مصطلحات موضوعية: Chemistry, business.industry, Meat spoilage, media_common.quotation_subject, Food processing, Food microbiology, Quality (business), Food science, business, Shelf life, media_common
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::200bc5d564686181f608026cc7d097e3
https://doi.org/10.1201/b15995-133
رقم الأكسشن: edsair.doi...........200bc5d564686181f608026cc7d097e3
قاعدة البيانات: OpenAIRE