التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Frozen Meat: Quality and Shelf Life |
المؤلفون: |
Y. H. Hui, M. H. Lim, Wai-Kit Nip, K. D. Murrell, I. G. Legaretta, M. L. Pérez-Chabela, J. Mateo-Oyagüe, P. Cornillon |
بيانات النشر: |
CRC Press, 2005. |
سنة النشر: |
2005 |
مصطلحات موضوعية: |
Chemistry, business.industry, Meat spoilage, media_common.quotation_subject, Food processing, Food microbiology, Quality (business), Food science, business, Shelf life, media_common |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::200bc5d564686181f608026cc7d097e3 https://doi.org/10.1201/b15995-133 |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........200bc5d564686181f608026cc7d097e3 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |