Reduction of Phytic Acid and Enhancement of Bioavailable Micronutrients in Common Beans (Phaseolus vulgaris L.) in Changing Climatic Scenario

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Reduction of Phytic Acid and Enhancement of Bioavailable Micronutrients in Common Beans (Phaseolus vulgaris L.) in Changing Climatic Scenario
المؤلفون: M. Asif, Iqbal Qureshi, Shabir Bangroo, S. S. Mahdi, F. A. Sheikh, M. Ashraf Bhat, Bashir Ahmad Alie, M. H. Khan, N. A. Dar, Z. A. Dar, Uday C Jha, Ajaz A. Lone
المصدر: Developing Climate Resilient Grain and Forage Legumes ISBN: 9789811698477
بيانات النشر: Springer Nature Singapore, 2022.
سنة النشر: 2022
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::344c19e11fb66de5c3a0738263c05285
https://doi.org/10.1007/978-981-16-9848-4_3
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........344c19e11fb66de5c3a0738263c05285
قاعدة البيانات: OpenAIRE