State diagrams and water sorption isotherms of pitanga, ciriguela araza, mango, and guava

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: State diagrams and water sorption isotherms of pitanga, ciriguela araza, mango, and guava
المؤلفون: Fernanda Sviech, Patrícia Cardoso, Rafael A. Oliveira, Job Ubbink, Ana S. Prata
المصدر: Journal of Food Process Engineering.
بيانات النشر: Wiley, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, Food Science
تدمد: 1745-4530
0145-8876
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::54a3bc29868f3c163817abdb6158e304
https://doi.org/10.1111/jfpe.14370
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........54a3bc29868f3c163817abdb6158e304
قاعدة البيانات: OpenAIRE