Fermentation of Soybean Meal Using Polyγ-Glutamic Acid Producing Bacillus Velezensis and Evaluation of the Feeding Effect

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Fermentation of Soybean Meal Using Polyγ-Glutamic Acid Producing Bacillus Velezensis and Evaluation of the Feeding Effect
المؤلفون: Han Hu, Caiyun Wu, Yao Ren, Jiao Li, Fanglan Ge, Wei Li
المصدر: SSRN Electronic Journal.
بيانات النشر: Elsevier BV, 2022.
سنة النشر: 2022
مصطلحات موضوعية: History, Polymers and Plastics, Business and International Management, Industrial and Manufacturing Engineering
تدمد: 1556-5068
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::58ce05c0ad63c398578cc161c7a63fec
https://doi.org/10.2139/ssrn.4302141
رقم الأكسشن: edsair.doi...........58ce05c0ad63c398578cc161c7a63fec
قاعدة البيانات: OpenAIRE