Effect of storage on microbial reductions after gaseous chlorine dioxide treatment of black peppercorns, cumin seeds, and dried basil leaves

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effect of storage on microbial reductions after gaseous chlorine dioxide treatment of black peppercorns, cumin seeds, and dried basil leaves
المؤلفون: Xinyao Wei, Tushar Verma, Sibel Irmak, Jeyamkondan Subbiah
المصدر: Food Control. 148:109627
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Food Science, Biotechnology
تدمد: 0956-7135
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7911c5f02e6c0e73ea38b26f268cf3fb
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2023.109627
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........7911c5f02e6c0e73ea38b26f268cf3fb
قاعدة البيانات: OpenAIRE