Wheat bran layers: composition, structure, fractionation, and potential uses in foods

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Wheat bran layers: composition, structure, fractionation, and potential uses in foods
المؤلفون: Zhongwei Chen, Andrew L. Mense, Lauren R. Brewer, Yong-Cheng Shi
المصدر: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. :1-24
بيانات النشر: Informa UK Limited, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
تدمد: 1549-7852
1040-8398
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a294c63b4ff465dacda9b2c7d42935ba
https://doi.org/10.1080/10408398.2023.2171962
رقم الأكسشن: edsair.doi...........a294c63b4ff465dacda9b2c7d42935ba
قاعدة البيانات: OpenAIRE