التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Practical determination of CO_2 emissions associated with Chicken's fry at household |
المؤلفون: |
Toshie, Tsuda, Natsuko, Hara, Emiko, Funaki |
المصدر: |
共立女子短期大学生活科学科紀要 = Annual bulletin department of the science of living. 54:53-57 |
سنة النشر: |
2011 |
مصطلحات موضوعية: |
CO_2 Emission, Frozen processed Food, Home Cooking, 冷凍加工食品, 環境負荷, CO_2排出量, 鶏のから揚げ, Fried Chicken, 家庭料理, Environmental |
اللغة: |
Japanese |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::4c5c57e27d65399a89b6465841de9883 http://id.nii.ac.jp/1087/00002523/ |
حقوق: |
OPEN |
رقم الأكسشن: |
edsair.jairo.........4c5c57e27d65399a89b6465841de9883 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |