Proposal of Recipe for Kelp Cuisine of All Generational Preference
العنوان: | Proposal of Recipe for Kelp Cuisine of All Generational Preference |
---|---|
المؤلفون: | Igi, Ako, Shimizu, Yoko, Sawabe, Toko |
المصدر: | 函館短期大学紀要. (46):57-60 |
سنة النشر: | 2019 |
مصطلحات موضوعية: | レシピ, 昆布, 郷土料理, 嗜好性, 家庭料理 |
وصف الملف: | application/pdf |
اللغة: | Japanese |
URL الوصول: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::77b6ed4e81c54142c8b150e418dda9f5 https://hakodate-jc.repo.nii.ac.jp/records/96 |
حقوق: | OPEN |
رقم الأكسشن: | edsair.jairo.........77b6ed4e81c54142c8b150e418dda9f5 |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
الوصف غير متاح. |