Proposal of Recipe for Kelp Cuisine of All Generational Preference

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Proposal of Recipe for Kelp Cuisine of All Generational Preference
المؤلفون: Igi, Ako, Shimizu, Yoko, Sawabe, Toko
المصدر: 函館短期大学紀要. (46):57-60
سنة النشر: 2019
مصطلحات موضوعية: レシピ, 昆布, 郷土料理, 嗜好性, 家庭料理
وصف الملف: application/pdf
اللغة: Japanese
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::77b6ed4e81c54142c8b150e418dda9f5
https://hakodate-jc.repo.nii.ac.jp/records/96
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.jairo.........77b6ed4e81c54142c8b150e418dda9f5
قاعدة البيانات: OpenAIRE