التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Chemical, sensory and biological characteristics of selected monovarietal extra virgin olive oils |
المؤلفون: |
Fiorini, D., Boarelli, M. C., Conti, P., Gabbianelli, R., Fedeli, D., Silvi, S., Coman, M. M., Luciani, S., Marota, I., Alfei, B., Pacetti, D. |
بيانات النشر: |
Università di Bologna, 2018. |
سنة النشر: |
2018 |
اللغة: |
English |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3707::59a57020af291f1d8613e3275ea47994 http://hdl.handle.net/11581/406130 |
حقوق: |
CLOSED |
رقم الأكسشن: |
edsair.od......3707..59a57020af291f1d8613e3275ea47994 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |