التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Editorial: Novel technologies for enrichment, extraction, and determination of phenolic compounds in foods, volume I |
المؤلفون: |
Yu Xiao, Baoru Yang, Runqiang Yang |
المصدر: |
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023) |
بيانات النشر: |
Frontiers Media S.A., 2023. |
سنة النشر: |
2023 |
المجموعة: |
LCC:Nutrition. Foods and food supply |
مصطلحات موضوعية: |
phenolic compounds, enrichment, extraction, determination, food, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
2296-861X |
Relation: |
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1238748/full; https://doaj.org/toc/2296-861X |
DOI: |
10.3389/fnut.2023.1238748 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/3187e347d51a4f5883ceda98c1050d97 |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.3187e347d51a4f5883ceda98c1050d97 |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |