دورية أكاديمية

Editorial: Novel technologies for enrichment, extraction, and determination of phenolic compounds in foods, volume I

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Editorial: Novel technologies for enrichment, extraction, and determination of phenolic compounds in foods, volume I
المؤلفون: Yu Xiao, Baoru Yang, Runqiang Yang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
بيانات النشر: Frontiers Media S.A., 2023.
سنة النشر: 2023
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: phenolic compounds, enrichment, extraction, determination, food, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2296-861X
Relation: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1238748/full; https://doaj.org/toc/2296-861X
DOI: 10.3389/fnut.2023.1238748
URL الوصول: https://doaj.org/article/3187e347d51a4f5883ceda98c1050d97
رقم الأكسشن: edsdoj.3187e347d51a4f5883ceda98c1050d97
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:2296861X
DOI:10.3389/fnut.2023.1238748