دورية أكاديمية

Editorial: Edible wild plants and fungi - resource to explore, preserve, and valuate

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Editorial: Edible wild plants and fungi - resource to explore, preserve, and valuate
المؤلفون: Luis Catarino, Lillian Barros, Maria M. Romeiras
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
بيانات النشر: Frontiers Media S.A., 2023.
سنة النشر: 2023
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
LCC:Food processing and manufacture
مصطلحات موضوعية: food security, conservation of natural resources, wild edible species, non-timber forest products, bioactive compounds, functional foods, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2571-581X
Relation: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2023.1162724/full; https://doaj.org/toc/2571-581X
DOI: 10.3389/fsufs.2023.1162724
URL الوصول: https://doaj.org/article/534b5a4c9c47444984a37802c9e9477b
رقم الأكسشن: edsdoj.534b5a4c9c47444984a37802c9e9477b
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:2571581X
DOI:10.3389/fsufs.2023.1162724