التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Editorial: Food salt reduction strategies and nutritional function evaluation |
المؤلفون: |
Tao Feng, Weitong Cai, Jun Lu, Honglei Tian |
المصدر: |
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024) |
بيانات النشر: |
Frontiers Media S.A., 2024. |
سنة النشر: |
2024 |
المجموعة: |
LCC:Nutrition. Foods and food supply |
مصطلحات موضوعية: |
salt reduction, policy, investigation, education, WHO, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
2296-861X |
Relation: |
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2024.1367071/full; https://doaj.org/toc/2296-861X |
DOI: |
10.3389/fnut.2024.1367071 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/6dae930fdaf546cb8f43e7fc62739f9f |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.6dae930fdaf546cb8f43e7fc62739f9f |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |