التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Editorial: Antioxidant properties of phytochemicals |
المؤلفون: |
Fujie Yan, Jitbanjong Tangpong, Wei Chen |
المصدر: |
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024) |
بيانات النشر: |
Frontiers Media S.A., 2024. |
سنة النشر: |
2024 |
المجموعة: |
LCC:Nutrition. Foods and food supply |
مصطلحات موضوعية: |
antioxidant properties, phytochemicals, food chemistry, nutrition, functional food, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
2296-861X |
Relation: |
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2024.1354987/full; https://doaj.org/toc/2296-861X |
DOI: |
10.3389/fnut.2024.1354987 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/c717b65c74944036932a6cc5ba79cd96 |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.717b65c74944036932a6cc5ba79cd96 |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |