دورية أكاديمية

Editorial: Antioxidant properties of phytochemicals

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Editorial: Antioxidant properties of phytochemicals
المؤلفون: Fujie Yan, Jitbanjong Tangpong, Wei Chen
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
بيانات النشر: Frontiers Media S.A., 2024.
سنة النشر: 2024
المجموعة: LCC:Nutrition. Foods and food supply
مصطلحات موضوعية: antioxidant properties, phytochemicals, food chemistry, nutrition, functional food, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2296-861X
Relation: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2024.1354987/full; https://doaj.org/toc/2296-861X
DOI: 10.3389/fnut.2024.1354987
URL الوصول: https://doaj.org/article/c717b65c74944036932a6cc5ba79cd96
رقم الأكسشن: edsdoj.717b65c74944036932a6cc5ba79cd96
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:2296861X
DOI:10.3389/fnut.2024.1354987