دورية أكاديمية

Comparison of peroxyacetic acid and acidified sodium chlorite at reducing natural microbial contamination on chicken meat pieces

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Comparison of peroxyacetic acid and acidified sodium chlorite at reducing natural microbial contamination on chicken meat pieces
المؤلفون: Andrea R. McWhorter, Gayani Weerasooriya, Shruti Kumar, Kapil K. Chousalkar
المصدر: Poultry Science, Vol 102, Iss 11, Pp 103009- (2023)
بيانات النشر: Elsevier, 2023.
سنة النشر: 2023
المجموعة: LCC:Animal culture
مصطلحات موضوعية: chicken meat, Salmonella, Campylobacter, peroxyacetic acid, acidified sodium chlorite, Animal culture, SF1-1100
الوصف: ABSTRACT: The spin-chill process at poultry processing plants involves the immersion of chicken carcasses in cold water (
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 0032-5791
Relation: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S003257912300528X; https://doaj.org/toc/0032-5791
DOI: 10.1016/j.psj.2023.103009
URL الوصول: https://doaj.org/article/9b443e689bff4cdebbf06074c4cd813f
رقم الأكسشن: edsdoj.9b443e689bff4cdebbf06074c4cd813f
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:00325791
DOI:10.1016/j.psj.2023.103009