التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Comparison of peroxyacetic acid and acidified sodium chlorite at reducing natural microbial contamination on chicken meat pieces |
المؤلفون: |
Andrea R. McWhorter, Gayani Weerasooriya, Shruti Kumar, Kapil K. Chousalkar |
المصدر: |
Poultry Science, Vol 102, Iss 11, Pp 103009- (2023) |
بيانات النشر: |
Elsevier, 2023. |
سنة النشر: |
2023 |
المجموعة: |
LCC:Animal culture |
مصطلحات موضوعية: |
chicken meat, Salmonella, Campylobacter, peroxyacetic acid, acidified sodium chlorite, Animal culture, SF1-1100 |
الوصف: |
ABSTRACT: The spin-chill process at poultry processing plants involves the immersion of chicken carcasses in cold water ( |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
0032-5791 |
Relation: |
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S003257912300528X; https://doaj.org/toc/0032-5791 |
DOI: |
10.1016/j.psj.2023.103009 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/9b443e689bff4cdebbf06074c4cd813f |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.9b443e689bff4cdebbf06074c4cd813f |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |