مورد إلكتروني
Microbial thiamine production : Harnessing the power of microbes for meaty aromas
العنوان: | Microbial thiamine production : Harnessing the power of microbes for meaty aromas |
---|---|
المؤلفون: | Smid, E.J., Abee, T., Rocchi, Rebecca |
بيانات النشر: | Wageningen University 2024 |
نوع الوثيقة: | Electronic Resource |
مصطلحات الفهرس: | Life Science, Doctoral thesis |
URL: | |
الإتاحة: | Open access content. Open access content Wageningen University & Research |
ملاحظة: | application/pdf English |
أرقام أخرى: | NLWUP oai:library.wur.nl:wurpubs/628498 https://research.wur.nl/en/publications/microbial-thiamine-production-harnessing-the-power-of-microbes-fo 10.18174/647603 1430715187 |
المصدر المساهم: | WUR STAFF PUBNS From OAIster®, provided by the OCLC Cooperative. |
رقم الأكسشن: | edsoai.on1430715187 |
قاعدة البيانات: | OAIster |
الوصف غير متاح. |