Phosphorylation and acetylation of glycolytic enzymes cooperatively regulate their activity and meat quality

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Phosphorylation and acetylation of glycolytic enzymes cooperatively regulate their activity and meat quality
المؤلفون: Ren, Chi
المصدر: 69th International Congress of Meat Science and Technology, Padova, Italy [IT], from 20 to 25 August 2023
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Life sciences, Food science, Sciences du vivant, Sciences des denrées alimentaires
الوصف: editorial reviewed
نوع الوثيقة: conference poster not in proceedings
http://purl.org/coar/resource_type/c_18co
conferencePoster
editorial reviewed
اللغة: English
URL الوصول: https://orbi.uliege.be/handle/2268/316430
حقوق: open access
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
info:eu-repo/semantics/openAccess
رقم الأكسشن: edsorb.316430
قاعدة البيانات: ORBi