دورية أكاديمية

CHICKEN BROTH FLAVOR AND PH.

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: CHICKEN BROTH FLAVOR AND PH.
المؤلفون: PIPPEN EL, DE FREMERY D, LINEWEAVER H, HANSON HL
المصدر: Poultry science [Poult Sci] 1965 May; Vol. 44, pp. 816-24.
نوع المنشور: Journal Article
اللغة: English
بيانات الدورية: Publisher: Elsevier Country of Publication: England NLM ID: 0401150 Publication Model: Print Cited Medium: Print ISSN: 0032-5791 (Print) Linking ISSN: 00325791 NLM ISO Abbreviation: Poult Sci Subsets: OLDMEDLINE
أسماء مطبوعة: Publication: 2020- : [Cambridge, UK] : Elsevier
Original Publication: Champaign Il : Poultry Science Association
مواضيع طبية MeSH: Chickens* , Cooking* , Hydrogen-Ion Concentration* , Meat* , Poultry* , Research*, Animals
فهرسة مساهمة: Keywords: COOKERY*; EXPERIMENTAL LAB STUDY*; HYDROGEN-ION CONCENTRATION*; POULTRY*
تواريخ الأحداث: Date Created: 19650501 Date Completed: 19961201 Latest Revision: 20220331
رمز التحديث: 20231215
DOI: 10.3382/ps.0440816
PMID: 14337605
قاعدة البيانات: MEDLINE
الوصف
تدمد:0032-5791
DOI:10.3382/ps.0440816