Formation of alginate nanospheres

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Formation of alginate nanospheres
المؤلفون: Paques, J.P.
المساهمون: Wageningen University, Erik van der Linden, Cees van Rijn, Leonard Sagis
بيانات النشر: Wageningen University, 2014.
سنة النشر: 2014
مصطلحات موضوعية: particles, nanotechnologie, Physics and Physical Chemistry of Foods, alginates, nanotechnology, Organic Chemistry, gelation, deeltjes, Organische Chemie, VLAG, alginaten, gelering
الوصف: WU thesis, no. 5669
وصف الملف: application/pdf
اللغة: English
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::289db9d74b937ce80d867d2c4d908eca
https://research.wur.nl/en/publications/formation-of-alginate-nanospheres
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.dedup.wf.001..289db9d74b937ce80d867d2c4d908eca
قاعدة البيانات: OpenAIRE