Elaboration of 'green' chitosan membranes by an original enzymatic gelation process

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Elaboration of 'green' chitosan membranes by an original enzymatic gelation process
المؤلفون: Wlodarczyk, D., Méricq, J-P., Soussan, L., Bouyer, D., Faur, C.
المساهمون: Institut Européen des membranes (IEM), Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS)-Ecole Nationale Supérieure de Chimie de Montpellier (ENSCM)-Université Montpellier 2 - Sciences et Techniques (UM2)-Institut de Chimie du CNRS (INC)-Université de Montpellier (UM), Herrada, Anthony
بيانات النشر: HAL CCSD, 2016.
سنة النشر: 2016
مصطلحات موضوعية: [CHIM] Chemical Sciences, [CHIM]Chemical Sciences, ComputingMilieux_MISCELLANEOUS
الوصف: International audience
اللغة: English
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::73fc7870f71def86c50d1647d462ff91
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01774286
رقم الأكسشن: edsair.dedup.wf.001..73fc7870f71def86c50d1647d462ff91
قاعدة البيانات: OpenAIRE