COMBINED TECHNOLOGIES FOR FOOD PRESERVATION USING BIOLOGICAL BARRIERS
العنوان: | COMBINED TECHNOLOGIES FOR FOOD PRESERVATION USING BIOLOGICAL BARRIERS |
---|---|
المؤلفون: | Bazarnova J. G. , Sepiashvili J.V. , Gnilitsky V.G. , Grebenyuk A.A. |
المصدر: | Izvestiâ Vuzov: Prikladnaâ Himiâ i Biotehnologiâ, Vol 8, Iss 4 (2019) |
بيانات النشر: | Irkutsk National Research Technical University, 2019. |
سنة النشر: | 2019 |
مصطلحات موضوعية: | lcsh:Chemistry, lcsh:Biochemistry, lcsh:QD1-999, lcsh:QD415-436 |
اللغة: | Russian |
تدمد: | 2227-2925 |
URL الوصول: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doajarticles::8c5879e09ec85305355532de9a6ba5e9 https://doaj.org/article/2cfc3c75e6c44d57985b823552c84ced |
حقوق: | OPEN |
رقم الأكسشن: | edsair.doajarticles..8c5879e09ec85305355532de9a6ba5e9 |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
تدمد: | 22272925 |
---|