Process Parameters for Chironji Nut (Buchanania lanzan.) Decortication

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Process Parameters for Chironji Nut (Buchanania lanzan.) Decortication
المؤلفون: M. M. Dange, P. H. Bakane, S.K. Jain, S. D. Deshmukh, P. A. Borkar, P.S. Champawat
المصدر: International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:1848-1862
بيانات النشر: Excellent Publishers, 2019.
سنة النشر: 2019
مصطلحات موضوعية: Nut, Buchanania lanzan, Horticulture, biology, medicine.medical_treatment, medicine, Decortication, biology.organism_classification, Mathematics
تدمد: 2319-7706
2319-7692
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::020e21469cd7e7ce83d73aad21fe7882
https://doi.org/10.20546/ijcmas.2019.801.195
حقوق: OPEN
رقم الأكسشن: edsair.doi...........020e21469cd7e7ce83d73aad21fe7882
قاعدة البيانات: OpenAIRE