Cold plasma technology for controlling toxigenic fungi and mycotoxins in food

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Cold plasma technology for controlling toxigenic fungi and mycotoxins in food
المؤلفون: Naiara Hennig Neuenfeldt, Lhwan Philippe Silva, Rodrigo Sávio Pessoa, Liliana de Oliveira Rocha
المصدر: Current Opinion in Food Science. :101045
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Applied Microbiology and Biotechnology, Food Science
تدمد: 2214-7993
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0701627af87c0247bf02996c45348ab9
https://doi.org/10.1016/j.cofs.2023.101045
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........0701627af87c0247bf02996c45348ab9
قاعدة البيانات: OpenAIRE