Effects of dual succinylation and ultrasonication modification on the structural and functional properties of ovalbumin

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effects of dual succinylation and ultrasonication modification on the structural and functional properties of ovalbumin
المؤلفون: Ru-yi Zhang, Yang Wang, Yi Jiang, Er-hu Min, Sheng-qi Rao
المصدر: Food Research International. 165:112511
بيانات النشر: Elsevier BV, 2023.
سنة النشر: 2023
مصطلحات موضوعية: Food Science
تدمد: 0963-9969
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0b5ebdbac49db8eccb916207a4e9af63
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.112511
حقوق: CLOSED
رقم الأكسشن: edsair.doi...........0b5ebdbac49db8eccb916207a4e9af63
قاعدة البيانات: OpenAIRE