التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
RIFM fragrance ingredient safety assessment, 2-methyl-3-(1-oxopropoxy)-4H-pyran-4-one, CAS Registry Number 68555-63-5 |
المؤلفون: |
A.M. Api, D. Belsito, D. Botelho, M. Bruze, G.A. Burton, M.A. Cancellieri, H. Chon, M.L. Dagli, W. Dekant, C. Deodhar, A.D. Fryer, L. Jones, K. Joshi, M. Kumar, A. Lapczynski, M. Lavelle, I. Lee, D.C. Liebler, H. Moustakas, J. Muldoon, T.M. Penning, G. Ritacco, J. Romine, N. Sadekar, T.W. Schultz, D. Selechnik, F. Siddiqi, I.G. Sipes, G. Sullivan, Y. Thakkar, Y. Tokura |
المصدر: |
Food and Chemical Toxicology. 176:113796 |
بيانات النشر: |
Elsevier BV, 2023. |
سنة النشر: |
2023 |
مصطلحات موضوعية: |
General Medicine, Toxicology, Food Science |
تدمد: |
0278-6915 |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::11e5d03cc8598e72dbc7aa4c4bf4af96 https://doi.org/10.1016/j.fct.2023.113796 |
حقوق: |
CLOSED |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........11e5d03cc8598e72dbc7aa4c4bf4af96 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |