Determination of Nutritional, Sensory and Biological Properties of Colored Pasta Prepared from Quinoa Grains

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Determination of Nutritional, Sensory and Biological Properties of Colored Pasta Prepared from Quinoa Grains
المؤلفون: T. T. El-Sisy, Nivin S. Nail
المصدر: Asian Food Science Journal. 6:1-16
بيانات النشر: Sciencedomain International, 2018.
سنة النشر: 2018
مصطلحات موضوعية: Environmental Engineering, Colored, Chemistry, Biological property, Sensory system, Food science
تدمد: 2581-7752
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::17531933089a0a7ab68fb1c33a060f3f
https://doi.org/10.9734/afsj/2019/45660
رقم الأكسشن: edsair.doi...........17531933089a0a7ab68fb1c33a060f3f
قاعدة البيانات: OpenAIRE