The effects of different extraction methods on biochemical parameters of black myrtle (Myrtus communis L.) fruits

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: The effects of different extraction methods on biochemical parameters of black myrtle (Myrtus communis L.) fruits
المؤلفون: O. Cinar, E. Alim
المصدر: Acta Horticulturae. :303-310
بيانات النشر: International Society for Horticultural Science (ISHS), 2019.
سنة النشر: 2019
مصطلحات موضوعية: Horticulture, Myrtus communis L, Extraction methods, Biology
تدمد: 2406-6168
0567-7572
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::197898cd983554971f765c13dea93839
https://doi.org/10.17660/actahortic.2019.1254.45
رقم الأكسشن: edsair.doi...........197898cd983554971f765c13dea93839
قاعدة البيانات: OpenAIRE