The Chemical Mysteries of Delicacy: The Excellent Maillard Reaction
العنوان: | The Chemical Mysteries of Delicacy: The Excellent Maillard Reaction |
---|---|
المؤلفون: | Houjin Li, Hua Xiao, Yizhang Li, Jingyi Yu, Kainan Hong, Liuping Chen, Fang Zhu |
المصدر: | Daxue Huaxue. :2209091 |
بيانات النشر: | Acta Physico-Chimica Sinica & University Chemistry Editorial Office, Peking University, 2023. |
سنة النشر: | 2023 |
مصطلحات موضوعية: | General Medicine |
تدمد: | 1000-8438 |
URL الوصول: | https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::21bc29bdfe119e76c6820e925bcf142f https://doi.org/10.3866/pku.dxhx202209091 |
رقم الأكسشن: | edsair.doi...........21bc29bdfe119e76c6820e925bcf142f |
قاعدة البيانات: | OpenAIRE |
تدمد: | 10008438 |
---|