التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Microbiological safety of Portuguese Dry-Fermented Chouriço Sausages as affected by Processing and Physicochemical Factors |
المؤلفون: |
Beatriz Nunes Silva, Teresa Dias, Preciosa Pires, Ursula Gonzales-Barron, Vasco Cadavez |
المصدر: |
Madridge Journal of Food Technology. 3:137-148 |
بيانات النشر: |
Madridge Publishers, LLC, 2018. |
سنة النشر: |
2018 |
مصطلحات موضوعية: |
language, Fermentation, Food science, Portuguese, Biology, language.human_language |
تدمد: |
2577-4182 |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2925b7b7cb842a1a6411a3e78767668c https://doi.org/10.18689/mjft-1000121 |
حقوق: |
OPEN |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........2925b7b7cb842a1a6411a3e78767668c |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |