التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Corn straw core/cellulose nanofibers composite for food packaging: Improved mechanical, bacteria blocking, ultraviolet and water vapor barrier properties |
المؤلفون: |
Zhimao Li, Jie Guan, Chunxia Yan, Nannan Chen, Can Wang, Tong Liu, Fangyue Cheng, Qing Guo, Xiaozhi Zhang, Xinming Ye, Yanhua Liu, Ziqiang Shao |
المصدر: |
Food Hydrocolloids. 143:108884 |
بيانات النشر: |
Elsevier BV, 2023. |
سنة النشر: |
2023 |
مصطلحات موضوعية: |
General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science |
تدمد: |
0268-005X |
URL الوصول: |
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2bc25f8abdf76f7bce84bdb1abc12ec8 https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2023.108884 |
حقوق: |
CLOSED |
رقم الأكسشن: |
edsair.doi...........2bc25f8abdf76f7bce84bdb1abc12ec8 |
قاعدة البيانات: |
OpenAIRE |